Gastrolta

Főzni szenvedéllyel, kicsit másképp

Valami egyszerűt vacsorára, avagy sült Camembert párolt spárgával

2016. június 23. 21:56 - Gastrolta.

_dsc2806.JPG

 A múltkor sikerült túlsütnöm a Camembert és nem lett más, csak egy gusztustalan massza a tepsziben. Már tényleg megkívántam ezt az isteni sajtot és ma el is kélszítettem.

 Nagyon egyszerű. Meglocsoltam olívaolajjal,megszórtam friss kakukkfűvel és néhány szem dióval koronáztam meg, majd néhány perc alatt az előmelegített sütőben megsütöttem. A spárgát sós vízben szintén néhány percig pároltam, majd tálaláskor meglocsoltam olívaolajjal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrolta.blog.hu/api/trackback/id/tr778835948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása