Gastrolta

Főzni szenvedéllyel, kicsit másképp

Kókusztejes kukoricaleves, a kedvencem

2016. június 23. 22:42 - Gastrolta.

Az egyik kedvenc levesem. Glutén- és laktózmentes is ráadásul.


Fél vöröshagymát felkockáztam és olívaolajon megpirítottam.
2 db kissebb burgonyát felkockáztam, és kb. 20-25 dkg fagyasztott kukorica kíséretében hozzáadtam a hagymához. Felöntöttem annyi vízzel, hogy éppen ellepje és 10 percig fedő alatt főztem. Hozzáadtam 800 ml kókusztejet (konzerv, ami főzéshez való). Felforraltam és a forrástól számítva még 10 percet főztem. Majd hozzáadtam kb. 10 dkg aprított szárzellert. Sóval, fehérborssal, cayenne-i borssal, és szerecsendióval fűszereztem ízlés szerint.

_dsc0374.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrolta.blog.hu/api/trackback/id/tr508836022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása