Gastrolta

Főzni szenvedéllyel, kicsit másképp

BBC Countryfile live 2016. Woodstock

2016. augusztus 07. 10:35 - Gastrolta.

 Tegnap Woodstock-ban jártunk egy nagyszabású, a BBC által élőben közvetített vidéki fesztiválon. Ezért arra gondoltam, hogy a látottakat milyen jó volna megosztani mindenkivel, ha máshogy nem, egy blogbejegyzés formájában. 

 Nem szeretném szaporítani a szót, inkább fotókon keresztül fejezném ki, micsoda élményben volt részünk.

 Sajnos nem tudtam mindent megörökíteni, de remélem a meglévő fotókon keresztül is nagyjából sikerül megmutatnom, hogy milyen is egy négy napos vidéki fesztivál egy napja.

 Jó szórakozást!

 

Helló Woodstock, megérkeztünk....

_dsc9092.jpg

Gourmet hot dog-ok, vaddisznóból, tradicionális angol sertésből és szarvasból....

_dsc9094.jpg

_dsc9095.jpg

_dsc9096.jpg

Vidéki húsos piték....

_dsc9097.jpg

Nagyon Wales-i étkek: fekete marha és bárány, no meg az elmaradhatatlan hagymás-zsályás-zsemlemorzsagombóc (itt csak köret)...

_dsc9099.jpg

_dsc9100.jpg

_dsc9103.jpg

Akadtak extrém étkek is...

_dsc9111.jpg

_dsc9112.jpg

Fácánburger és panírozott fácánfalatok....

_dsc9106.jpg

_dsc9107.jpg

Megint csak különleges húsos piték....

_dsc9116.jpg

_dsc9114.jpg

_dsc9115.jpg

Ilyen mosolygós és jókedvű árus, biztosan minden portékáján túlad. Egyébként épp angol tepertőt kóstoltat. Az angol tepertő annyiban különbözik a magyartól, hogy olyan ropogós, mint mondjuk egy burgonyaszirom, vagy még annál is keményebb, roppanósabb...

_dsc9127.jpg

Kézzel készült, színes karamella...

_dsc9126.jpg

Sütemények...

_dsc9131.jpg

_dsc9133.jpg

_dsc9134.jpg

_dsc9135.jpg

_dsc9136.jpg

_dsc9151.jpg

_dsc9150.jpg

Sajtok....

_dsc9142.jpg

_dsc9143.jpg

_dsc9144.jpg

_dsc9138.jpg

_dsc9139.jpg

_dsc9140.jpg

A fokhagyma farm csodaszép fokhagymákkal és mennyei szószokkal...

_dsc9148.jpg

_dsc9141.jpg

_dsc9149.jpg

Az ellenség kapujában...

_dsc9157.jpg

_dsc9155.jpg

_dsc9122.jpg

A marha elülső- és hátsó negyedének szakszerű bontása...

_dsc9341.jpg

Sült burgonya ínyenceknek. Ha szeretnénk, hogy az ízek a tetőfokukra hágjanak, akkor a sült burgonyánkat megkoronázhatjuk Devonshire-i sajtszósszal, mindössze 50 penniért! A frissen sült édesburgonya, valami mennyei volt...

_dsc9171.jpg

_dsc9180.jpg

_dsc9183.jpg

Angliában sosem lehet elég sült burgonyát kínálni....

_dsc9208.jpg

Az előtted készített fagylalt és a 18+-os gintonic-os sorbet. No, meg a bazsalikomos-citrom sorbet esete a málnással...

_dsc9227.jpg

_dsc9218.jpg

_dsc9220.jpg

_dsc9222.jpg

_dsc9226.jpg

_dsc9223.jpg

_dsc9229.jpg

_dsc9233.jpg

_dsc9239.jpg

_dsc9243.jpg

_dsc9246.jpg

_dsc9249.jpg

_dsc9250.jpg

_dsc9251.jpg

_dsc9255.jpg

_dsc9362.jpg

A legnagyszerűbb gasztro-élményt, ismét az olaszoknak köszönhettük. La Classica és La Bomba, helyben készült tésztából...

_dsc9326.jpg

_dsc9304.jpg

_dsc9307.jpg

_dsc9323.jpg

_dsc9312.jpg

_dsc9317.jpg

_dsc9329.jpg

Aztán sokaknak, akik jelen voltak, szintén nagyszerű napjuk volt....

_dsc9121.jpg

_dsc9200.jpg

_dsc9207.jpg

_dsc9123.jpg

_dsc9162.jpg

_dsc9164.jpg

_dsc9166.jpg

_dsc9345.jpg

_dsc9364.jpg

_dsc9355.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrolta.blog.hu/api/trackback/id/tr679168506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása